پس از تحقیقات و مصاحبه با دست اندر کاران هتل ها و رستوران ها و شناخت موانع و مشکلات اجرای سیستم های بین المللی، مراجع قانونی انگلستان، راهنمای بهداشت غذا مبنی بر SFBBرا موثرترین راه تشخیص دادند .اجرای این استاندارد به مصرف کننده اطمینان می دهد ، غذایی را که مصرف می کند سالم است و هیچ عاملی که باعث به خطر افتادن سلامت وی شود در غذایی که مصرف می کند وجود ندارد . اجرای این استاندارد ، واحد شما را به عنوان یک واحد پایبند اصول ایمنی غذا و دارای مسوولیت اجتماعی معرفی می نماید . طبیعی است این اعتبار تجارت و فروش مطمئنی را به دنبال خواهد داشت .

هدف از پیاده سازی SFBB:

افزایش ایمنی در مواد غذایی و اطمینان از سالم بودن مراحل طبخ غذا

دامنه کاربرد SFBB:

تمامی هتل ها،کافی شاپ ها،سوپر مارکت ها،Fast food ها، کترینگ ها و آشپزخانه ها...

مزایای پیاده سازی SFBB:

عدم نیاز به تهیه مستندات 
هزینه های کاهش یافته برای اجرای همه گیر 
تمرکز بر مدیریت، پرسنل آشپزخانه و سرو غذا 
ارائه آموزش های سریع و کارا به پرسنل جهت انجام وظایف 
حصول اطمینان مشتری از بهداشت غذای مصرفی 
کاهش شکایات مشتری و ارتقاء سطح رضایت مشتری 
عدم نیاز به مستند سازی 
برنامه ریزی و سازماندهی از زمان دریافت مواد اولیه تا تبدیل به محصول نهایی 
سهل الوصول بودن سیستم در پیاده سازی نسبت به استاندارد های مدیریت کیفیت