پس از تحقیقات و مصاحبه با دست اندر کاران هتل ها و رستوران ها و شناخت موانع و مشکلات اجرای سیستم های بین المللی، مراجع قانونی انگلستان، راهنمای بهداشت غذا مبنی بر SFBBرا موثرترین راه تشخیص دادند .اجرای این استاندارد به مصرف کننده اطمینان می دهد ، غذایی را که مصرف می کند سالم است و هیچ عاملی که باعث به خطر افتادن سلامت وی شود در غذایی که مصرف می کند وجود ندارد . اجرای این استاندارد ، واحد شما را به عنوان یک واحد پایبند اصول ایمنی غذا و دارای مسوولیت اجتماعی معرفی می نماید . طبیعی است این اعتبار تجارت و فروش مطمئنی را به دنبال خواهد داشت .
هدف از پیاده سازی SFBB:
افزایش ایمنی در مواد غذایی و اطمینان از سالم بودن مراحل طبخ غذا
دامنه کاربرد SFBB:
تمامی هتل ها،کافی شاپ ها،سوپر مارکت ها،Fast food ها، کترینگ ها و آشپزخانه ها...
مزایای پیاده سازی SFBB:
عدم نیاز به تهیه مستندات
هزینه های کاهش یافته برای اجرای همه گیر
تمرکز بر مدیریت، پرسنل آشپزخانه و سرو غذا
ارائه آموزش های سریع و کارا به پرسنل جهت انجام وظایف
حصول اطمینان مشتری از بهداشت غذای مصرفی
کاهش شکایات مشتری و ارتقاء سطح رضایت مشتری
عدم نیاز به مستند سازی
برنامه ریزی و سازماندهی از زمان دریافت مواد اولیه تا تبدیل به محصول نهایی
سهل الوصول بودن سیستم در پیاده سازی نسبت به استاندارد های مدیریت کیفیت