هدف از استاندارد ایزو 22000 یا سیستم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی تضمین سلامت غذا برای مصرف کننده هایی با تکیه بر رعایت الزامات قانونی، ارزیابی مخاطرات و اعمال کنترل های لازم می باشد.تهیه شواهد کافی به منظور اثبات کنترل عوامل خطرزا در مواد غذایی بر اساس الزاماات قانونی و همچنین الزامات مشتری از جمله مواردی است که سازمان های دخیل در زنجیره تولید،به آن نیازمندند.استاندارد بین المللی ایزو 22000 با به کار گیری اصول HACCP و ترکیب موثر آن با برنامه های پسش نیازی PRP و همچنین به کار گیری استاندارد ایزو 9001 ،ضمن کنترل و کاهش تمام عوامل خطر زای شناسایی شده به محدوده قابل قبول ،باعث تحویل محصولی سالم به مصرف کننده نهایی و یا مرحله بعدی از زنجیره تولید می گردد.

هدف از پیاده سازی ایزو 22000

کنترل وکاهش تمام عوامل خطر زای شناسایی شده به محدوده قابل قبول،باعث تحویل محصولی سالم به مصرف کننده نهایی ویا مرحله بعدی از زنجیره تولید می گردد.

دامنه کاربرد ایزو 22000

سازمانهای درون زنجیره ای مواد غذایی، دامنه ای از تولیدکنندگان خوراک دام و تولیدکنندگان اولیه تا تولیدکنندگان موادغذایی، حمل و نقل کنندگان، انبارداران مواد غذایی و پیمانکاران فرعی برای خرده فروشی و ارائه خدمات مواد غذایی همراه با سازمانهای وابسته نظیر تولیدکنندگان تجهیزات، مواد بسته بندی، مواد پاک کننده، افزودنی ها و مواد تشکیل دهنده را در بر میگیرد.

مزایای پیاده سازی ایزو 22000

امکان پذیری و تجزیه و تحلیل خطر
اعتماد سهامداران – اگر شرکای تجاری به شما اعتماد کنند، مشتریان و قانونگذاران نیز اعتماد می کنند. 
مدیریت سیستم کیفیت در صنایع غذایی 
نشان دادن تعهد- این ایزو به شما کمک می کند تا خطرات و ریسک های ایمنی غذایی را مدیریت کرده و با این جمعیت ارتباط برقرار کنید. 
ردیابی و کنترل عدم انطباق 
ارتباط متقابل کلیه دست اندر کاران زنجیره تولید مواد غذایی 
ارائه دهنده گزینه های گوناگون 
ایزو 22000 در زنجیره تامین غذای جهانی شناخته شده 
کنترل فرآیند